Bli lägerledare

Att jobba som ledare är ett mycket uppskattat och utmanande uppdrag som av många omnämns som det roligaste de har gjort i UH. Du är med och gör en aktivitet till en rolig och fantastisk upplevelse för våra medlemmar och du får ovärdelig erfarenhet. 

Nu är anmälan öppen för lägerledare 2019. Klicka här för att komma till anmälningsformuläret. Sista anmälningsdag är 24 mars.

Som lägerledare ska du vara ansvarstagande och driven, ha många idéer och viljan att skapa roliga minnen för våra deltagare. För att ansöka behöver du vara minst 18 år och medlem i Unga Hörselskadade. Du behöver inte ha varit lägerledare tidigare, alla lägerledare är välkomna på vår ledarutbildning. I år är den 12-14 april i Stockholm. På ledarutbildningen går vi bland annat igenom: ledarskap, konflikthantering, lägerplanering, kommunikation med mera. Om du har frågor om utbildningen eller om vad det innebär att vara ledare så mejla hanna@uh.se

Det finns två ledarroller på våra läger: lägerföreståndare eller lägerledare. Oavsett vilken roll du har så är du delaktig i att se till att alla får en fantastisk upplevelse på våra aktiviteter.