Ungdomskonferens 7-9 november i Kungälv

Välkommen på UH:s årliga ungdomskonferens som hålls 7-9 november i Kungälv! I år har vi tema normer och vi hoppas att många av er kommer och delar med er av era erfarenheter och tar chansen att lära er något nytt och samtidigt ha riktigt roligt!

Vi har bjudit in en rad inspirerande föreläsare som ska ge sitt perspektiv på temat och inspirera till diskussion och utveckling. Vi får bland annat besök av Sandra Dahlén, Jonas Brännvall och RFSL Ungdom. Helgen kommer också fyllas med en rad sociala aktiviteter, vi ser fram emot en rolig och lärorik helg!

Läs mer om ungdomskonferensen eller anmäl dig direkt!

Läs hela nyheten

UH söker administratör/informatör 60 %

Som administratör/informatör är din huvudsakliga arbetsuppgift att ansvara och samordna Unga Hörselskadades administrativa arbete. Tjänsten innefattar också att administrera och ansvara för vår hemsida, Rabalder – vår medlemstidning samt att producera och designa vårt informationsmaterial.

Tjänsten är en visstidsanställning på 60 % fram till den 31 januari 2016. Sista ansökningsdag den 7 september, ansökan skickas till ansokan [a] uh.se, har du några frågor så hör gärna av dig till maria.ojmertz [a] uh.se

 

Läs hela nyheten

Friends på Skansen - både med hörslinga och teeckenspråkstolk

Den 23 augusti är det dags för Friends på Skansen, Sveriges största manifestation mot mobbning. Det är en viktig dag för att belysa frågan kring mobbning samtidigt som besökare erbjuds en glad och stämningsfull mötesplats med möjlighet att lära, leka och glädjas. Det kommer finnas både hörslinga och teckenspråkstolk - delta du också!

Läs hela nyheten
Visa alla nyheter
Unga Hörselskadade
Box 6605, 113 84 Stockholm
Besöksadress: Gävlegatan 16 Stockholm
Telefon: 08-457 55 00
Textelefon: 08-457 55 01
Fax: 08-457 55 03
E-post: kansli@uh.se
Bankgiro: 5235-4271
Plusgiro: 257595-9