Nu kan du bli medlem i Unga Hörselskadade bara genom att skicka ett sms!

Riksstyrelsen har länge jobbat på att göra det enklare att bli medlem i UH. Vi tjänar mycket på att vara många, vi blir starka som organisation och vi kan nå fler och påverka mer. Vi kan också erbjuda fler och bättre verksamheter. Ett viktigt steg för att uppnå detta är att göra det enklare att bli medlem.

Från och med nu kan du som varit medlem tidigare bli medlem igen genom att skicka ett sms, medlemsavgiften dras då direkt från din telefonräkning. Enkelt och bra för både dig och för UH!

Hur gör jag?

För att bli medlem genom sms skickar du ett meddelande till 724 56 där du skriver ”UH betala personnummer”. Personnumret måste vara alla dina tio siffror, tex: 8801234567. Därefter får du ett bekräftelsesms och du är medlem igen.

Läs mer under Bli medlem via sms.

Läs hela nyheten

Ungdomskonferens 7-9 november i Kungälv

Välkommen på UH:s årliga ungdomskonferens som hålls 7-9 november i Kungälv! I år har vi tema normer och vi hoppas att många av er kommer och delar med er av era erfarenheter och tar chansen att lära er något nytt och samtidigt ha riktigt roligt!

Vi har bjudit in en rad inspirerande föreläsare som ska ge sitt perspektiv på temat och inspirera till diskussion och utveckling. Vi får bland annat besök av Sandra Dahlén, Jonas Brännvall och RFSL Ungdom. Helgen kommer också fyllas med en rad sociala aktiviteter, vi ser fram emot en rolig och lärorik helg!

Läs mer om ungdomskonferensen eller anmäl dig direkt!

Läs hela nyheten

UH söker administratör/informatör 60 %

Som administratör/informatör är din huvudsakliga arbetsuppgift att ansvara och samordna Unga Hörselskadades administrativa arbete. Tjänsten innefattar också att administrera och ansvara för vår hemsida, Rabalder – vår medlemstidning samt att producera och designa vårt informationsmaterial.

Tjänsten är en visstidsanställning på 60 % fram till den 31 januari 2016. Sista ansökningsdag den 7 september, ansökan skickas till ansokan [a] uh.se, har du några frågor så hör gärna av dig till maria.ojmertz [a] uh.se

 

Läs hela nyheten
Visa alla nyheter
Unga Hörselskadade
Box 6605, 113 84 Stockholm
Besöksadress: Gävlegatan 16 Stockholm
Telefon: 08-457 55 00
Textelefon: 08-457 55 01
Fax: 08-457 55 03
E-post: kansli@uh.se
Bankgiro: 5235-4271
Plusgiro: 257595-9