Lämna förslag på tema till nästa ungdomskonferens

I november är det ungdomskonferens på tema normer. I maj, bara ett halvår senare är det dags för ungdomskonferens igen och till den finns det ännu inget tema. Vad vill du ägna en helg åt att diskutera och lära dig mer om? Nu vill vi ha in förslag på tema till vårens konferens. Skicka ditt förslag i ett mejl till sabina.hedstrom@uh.se.

Och du glömmer väl inte att anmäla dig till ungdomskonferensen i november?

Läs hela nyheten

UH Västerbotten läggs ner

Vår lokalavdelning UH Västebotten har nu lagts ner. Lokalavdelningen har inte haft någon verksamhet på en längre tid. Nedläggningen har skett genom omröstning på två nedläggningsmöten, i enlighet med våra stadgar.

Har du några frågor om nedläggningen? Kontakta sabina.hedstrom@uh.se.

Läs hela nyheten

Nu kan du bli medlem i Unga Hörselskadade bara genom att skicka ett sms!

Riksstyrelsen har länge jobbat på att göra det enklare att bli medlem i UH. Vi tjänar mycket på att vara många, vi blir starka som organisation och vi kan nå fler och påverka mer. Vi kan också erbjuda fler och bättre verksamheter. Ett viktigt steg för att uppnå detta är att göra det enklare att bli medlem.

Från och med nu kan du som varit medlem tidigare bli medlem igen genom att skicka ett sms, medlemsavgiften dras då direkt från din telefonräkning. Enkelt och bra för både dig och för UH!

Hur gör jag?

För att bli medlem genom sms skickar du ett meddelande till 724 56 där du skriver ”UH betala personnummer”. Personnumret måste vara alla dina tio siffror, tex: 8801234567. Därefter får du ett bekräftelsesms och du är medlem igen.

Läs mer under Bli medlem via sms.

Läs hela nyheten
Visa alla nyheter
Unga Hörselskadade
Box 6605, 113 84 Stockholm
Besöksadress: Gävlegatan 16 Stockholm
Telefon: 08-457 55 00
Textelefon: 08-457 55 01
Fax: 08-457 55 03
E-post: kansli@uh.se
Bankgiro: 5235-4271
Plusgiro: 257595-9